Tradenomien juhlaa

Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa
Tradenomien juhlaa

Oamkin Alumniyhdistys kantoi kortensa kekoon, kun pian valmistuvat tradenomit juhlistivat opiskelu-urakkansa päättymistä Oulun Teatrian Club Backstagella 12.5.2011. Tässäpä joitain tunnelmapaloja tuosta illasta 🙂

Ja kuten kuvista näkyy, loppuillasta tunnelma oli katossa!

Illan aikana tradenomit paitsi saivat aimo annoksen tietoa ammattijärjestöstään, niin ohjelmaan kuului myös muun muassa saunomista ja porealtaassa lekottelua, biljardia, karaokea sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Kiitos kaikille mukavasta illasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *