Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Lue Ebraryn e-kirjoja iPadilla

Ebraryn e-kirjoja voi nyt lukea myös iPadillä. 

  1. Lukemista varten iPadiin on asennettava Ebrary-sovellus, joka on asennettavissa AppStoresta ilmaiseksi.
  2. Ensimmäisellä käyttökerralla sovellus pyytää Ebrary-tunnuksesi (hanki ne Ebraryn sivuilta Sign in -> Create an account/Sign in with Facebook)  ja Adobe ID-tunnuksesi (rekisteröidy täällä). Mikäli sinulla on jo Ellibsin e-kirjojen lukemiseen tarvittava Adobe Digital Editions -tunnukset, voit käyttää myös niitä. Tämän jälkeen useimmat e-kirjat Oamkin Ebrary-kokoelmasta on käytettävissäsi myös iPadilla.

Oamkin Ebrary-kokoelmassa on noin 21000 kirjaa. Kirjoja on historian, liiketaloustieteen, luonnontieteiden, lääketieteen, taiteiden, viestinnän ja tekniikan alalta. E-kirjoja voi lukea iPadin lisäksi myös tietokoneen tai läppärin selaimella.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *