Liittaria, palautetta ja kiertuetta

Jos edellisessä blogikirjoituksessa oltiin melkein marraskuun puolivälissä, niin nyt olemme siellä todellakin. Mihin tämä vuosi on mennyt? Tuntuu kuin vasta eilen istuimme uutena hallituksena kellaritoimistossamme perehdytyksessä ja nyt meidän täytyy miettiä jo ensi vuoden kuvioita. Kohta meidän pieni hallitusperheemme hajoaa ja jokainen lähtee kohti uusia seikkailuja.

Ennen tuota haikeaa hetkeä on onneksi paljon vielä tehtävää. Nyt viikot 45 ja 46 erityisesti minut on pitänyt kiireisenä opiskelijakyselyn merkeissä järjestetty Oamkin kiertue. Kiitos niille, jotka tulivat avukseni ständeille ja kannustivat innokkaasti opiskelutovereitaan vastaamaan kyselyyn. Haluaisinkin muistuttaa, että palautteen antaminen auttaa aina. Siispä nekin, jotka eivät kyselyyn ole vastanneet, niin nyt vastaamaan. Linkkihän löytyy siis Oivasta. Mitä nyt sitten tapahtuu, kun kysely sulkeutuu? Jäävätkö annetut palautteet vain johonkin nurkkaan ja unholaan? Vastaus on hyvin yksinkertainen: Ei nyt sentään. Loppuvuoden palautteista tehdään koosteita jokaiselle yksikölle ja koulutusohjelmille. Alkukeväästä nämä koosteet lähetetään yksiköihin ja niitä tutkitaan ja samalla pohditaan, miten palautteisiin voitaisiin vastata. Jokainen koulutusohjelmatiimi saa oman palautteensa ja tekee sen pohjalta koulutusohjelmastaan arvion, jota tutkitaan yksiköiden johtoryhmissä. Kevään loppupuolella järjestetään sitten kaikille avoimia palautetilaisuuksia, jossa palautteiden analyysejä käydään läpi ja yksikkö sekä koulutusohjelmat kertovat, miten tästä nyt eteenpäin toimitaan. Sinnekin on siis tärkeää opiskelijoiden osallistua. Kannustan todellakin antamaan palautetta, jotta yhteisvoimin voisimme kehittää ammattikorkeakoulustamme paremman ja laadukkaamman paikan opiskella.

Mutta kysely ja sen markkinoiminen ei ole ollut ainoa mielenpäällä oleva asia viime aikoina. Ensi viikolla hallituksen ja edustajiston puheenjohtajan voimin lähdemme SAMOKin liittokokoukseen. Liittokokousmateriaaleja olemme moneen otteeseen käyneet läpi ja pilkkua on kyllä viilattu joka kulmalta. Odotan innolla ensimmäistä ja ehkäpä viimeistä liittokokoustani!

Myös edustajistovaalit ovat nyt ohi. Kiitos kaikille niille 1033:lle, jotka käytitte ääntänne! Meidän tämän vuoden äänestysprosentti nousi viime vuodesta ja se on nyt 27,53!

Sitten vielä loppuun pari haikua (saatte itse päättää, kumpi on parempi)

 

liittokokous on                                                          nyt heti matkaan

arvaamaton ystävä                                                    palautetta antamaan

sinne siis mennään!                                                  jos et oo vielä!

 

Hyvää joulunodotusta! Tiina-tonttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *