Opiskelijat matkalla Tradenologiaan

Tradenomiopiskelijoiden reissu Tradenologia-tapahtumaan Turkuun starttasi Teuvo Pakkalan kadun kampuksen edestä torstaiaamuna 6. marraskuuta kello 7.15. Mukana oli 41 opiskelijaa, joista suuri osa oli ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Aikaisesta herätyksestä huolimatta bussi huokui intoa startatessa tien päälle. Kaikki tiesivät, että seuraavat kaksi seuraavaa päivää tulevat olemaan täynnä mukavaa ohjelmaa ja unohtumattomia muistoja.

Tradenologia on vuosittain järjestettävä, Suomen tradenomiopiskelijat yhteen tuova tapahtuma, jonka järjestäjäkaupunki vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna vetovastuu oli Turun tradenomiopiskelijayhdistys Trade ry:llä. OAMKn alumnit olivat mukana sponsoroimassa Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys Ultra ry:n matkaa.

 

Opiskelijat matkalla Tradenologiaan

Osa opiskelijoista vielä keräsi voimia päivään ensimmäiset tunnit reissusta.

Ensimmäinen pysähdys reissulle oli Hirvaskankaan ABC:llä. Hirvaskankaalta lähdettäessä aamu-unisimmatkaan eivät malttaneet enää nukkua. Ultran toimijat pitivät aivoriihtä, millaisia tapahtumia opiskelijat toivoisivat alumnien pitävän opiskelijoille. Rennot illanvietot ja työelämälähtöiset opiskelijoihin asioihin liittyvät seminaarit sekä uratarinat olivat toivottuja. Lähes puolelle opiskelijoista alumnien toiminta oli jollain tavalla tuttua, oli nähty tapahtumakutsuja Oivassa tai törmätty vapun aikaan Wappurallyssa.

Opiskelijat matkalla Tradenologiaan

Ultran Aleksi kertomassa alumnien toiminnasta.

Lähes yhdeksäntuntinen bussikyyti päättyi neljän maissa iltapäivällä Turun kauppatorille, jonka läheisyydessä hotellit sijaitsivat. Ensimmäisen päivän ohjelmassa oli asettautua hotelleihin, hakea seuraavaan päivään tarvittavat rastisuunnistusvälineet ja tavata muiden kaupunkien opiskelijoita. Ilta päättyi Nightclub Börsissä järjestettäviin iltabileisiin, jossa esiintyjänä toimi Spekti.

Toinen päivä käynnistyi virallisesti kello 12, kun rastisuunnistus alkoi. Rastit sijaitsivat ympäri Turun keskustaa anniskeluravintoloissa. Ulkopuolisilla riitti ihmeteltävää, kun noin yhdeksänsataapäinen teemaltaan avaruusasuihin pukeutunut opiskelijajoukko vaelsi kaduilla.  

Kuvassa Men In Black –teeman mukaan pukeutuneet Aleksi Rankka, Ville Komulainen ja Miia Pieniniemi.

 Illalla selvisi rastisuunnistuksen voitto, joka meni tänä vuonna Kuopioon. Saipa Oulukin erityismaininnan rastien suorittamisesta. Lauantaina hotellien luovuttaminen oli puolen päivän maissa, josta lähti matka takaisin Ouluun. Matka meni kerratessa muutaman päivän tapahtumia ja suunnitellessa jo uusia seikkailuja.

 

Ville Komulainen

Puheenjohtaja

Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys ULTRA ry

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *