Hyvän mielen puu Liiketalouden yksikössä

Olimme mukana OAMK:n liiketalouden yksikön Hyvinvointipäivässä keskiviikkona 25.3. Pyysimme opiskelijoita ja henkilökuntaa kirjoittamaan paperisiin ”puun lehtiin” positiivisia asioita elämästä: mikä tekee sinut iloiseksi, mikä elämässäsi on hyvin juuri nyt, mistä olet kiitollinen? Pohjimmiltaan osallistavan ja sosiaalisen tilataideteoksen tarkoituksena oli mielenterveyden edistäminen. Tavoitteena oli kääntää osallistujien huomio voimavaroihin ja elämän pieniin hyviin asioihin, saada ihmiset hetkellisestikin hyvälle tuulelle. 

”Toiveenamme on saada aikaan positiivinen perhosvaikutus”

Puustamme tykättiin niin paljon, että sen annetaan rehottaa paikallaan kevätlukukauden loppuun saakka. Hyvän mielen puu ei ollut ensimmäinen laatuaan, samanlaisia on rakennettu muuallakin. Menetelmänä se sopii monenlaisiin tilanteisiin ja monen ikäisille.

https://www.youtube.com/watch?v=wM1tRVj8xcY

Hyvän mielen puun toteuttivat OAMK:n terveydenhoitajaopiskelijat

Hanna Pietilä (kirjoitti tekstin ja kuvasi ja editoi videon),
Essi Pääkkö,
Sanna Pitkäranta,
Laura Pinoniemi ja
Nora Lukkarinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *