Katukatti Bob – Kissa joka muutti elämäni

Minulla on aina ollut seuranani kissoja ja valitettavasti jotkut niistä eivät enää kulje kanssani, joten tämä kirja toi kauniita muistoja mieleeni ja kyyneleitä silmäkulmiini. Kirjan on kirjoittanut James Bowen ja se julkaistiin Suomessa niinkin äskettäin kuin vuonna 2014.

Kirja kertoo James Bowenista, joka on parhaillaan huumevieroituksessa ja elää soittamalla Covent Gardenin kadulla. Hän palaa eräänä päivänä kotiinsa ja huomaa talonsa rappukäytävällä makoilevan huonokuntoisen oranssin kissan. James seurasi monena päivänä kissan makoilua rappusilla ja päätti lopulta ottaa sen asuntoonsa. Rahaa ei pahemmin ollut molempien elättämiseen, mutta Jamesin onnistui hoitaa Bobiksi nimetty kissa kuntoon. James alkoi myös itse voimaan paremmin. Monista Jamesin yrityksistä huolimatta Bob oli päättänyt jäädä Jamesin luo asumaan ja siten heidän ystävyytensä sai alkunsa. Bob kulki Jamesin mukana Covent Gardeniin soittamaan kadulle eikä äkillistä rahantuloa voinut estää. Ohikulkevat ihmiset ihastuivat Bobiin ja tulivat usein tervehtimään jättäen samalla hieman rahaa tai lahjoja. Bobista tuli hetkessä suosittu turistien laittamien youtube-videoiden myötä.

Katukatti Bobilla on omat kotisivunsa, josta löytyy lisää tietoa ja kuvia tästä hurmaavasta oranssisesta herrasmiehestä http://www.katukattibob.fi/

Kirjasta on ilmestynyt myös jatko-osa nimeltä Bobin maailma.

Marjukka Ravonius KIR3SN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *