Hyvää työtä!

Näin juhannuksen aaton aattona – ja oikeaa kesää odotellessa – haluan kiittää henkilöstöämme hienosta työstä, joka tuottaa jatkuvasti hyvää tuloksellisuutta. Tutkintomäärämme kesäkuussa on 100 parempi kuin vuonna 2014 vastaavana aikana. Erityinen ilonaihe on edelleen 55 op suorittaneiden määrä. Ammattikorkeakouluarviointeja tekevä Jukka Jonninen toteaa tuoreessa mittariraportissa: ”Oamk on amk:n kokoon suhteutettuna jälleen paras 55 op suorittaneissa ja sen etumatka muihin on kasvanut erittäin suureksi.” Huikeaa! Korkea luku tässä ennakoi hyvää tutkintomäärää lähitulevaisuudessa. Kuten muistamme nämä kaksi tekijää, tutkintomäärä ja 55 op suorittaneet, ovat tärkeimmät tuloksellisuuskriteerit; yhteinen painoarvo on 70%. Lisäksi, huolimatta Oulun haastavasta työllisyystilanteesta, työllistyminen valmistumisvaiheessa on 67%, joka on kaksi prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuosi sitten. Vielä yksi ilonaihe: opiskelijapalautteessa olemme kolmanneksi paras amk. Onhan meillä haasteellisiakin alueita, mutta iloitaan nyt näistä ilonaiheista, koska arvostan juuri nämä mittarit korkealle. Ja noihin haastealueisiin tartumme innolla ja uudella organisaatiorakenteella heti kesälomien jälkeen. Hyvää Juhannusta ja Aurinkoista Kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *