Villen nopeat vinkit tekniikan valintakokeeseen

 

Yhteishaku on päättynyt ja pitäisi alkaa.. tai ainakin kannattaisi alkaa valmistautua valintakokeeseen. Lepposa matematiikan lehtorimme  Ville kertoo videolla, kuinka voit valmistautua  tekniikan valintakokeeseen ja mitä kannattaa ehdottomasti kerrata.

 

oamk_kone

Tunteella ja taidolla, Oamk Konetekniikka. Jo vuodesta 1894. Olemme Suomen kuudenneksi suurimman ja hakijamäärältään neljänneksi suosituimman ammattikorkeakoulun Konetekniikan tutkinto-ohjelma. Yhteisenä tavoitteena meillä on ylläpitää vetovoimaista, haluttua ja nykyaikaista koulutusohjelmaa, sekä luoda opiskelijoillemme insinöörin identiteetti ja sen avulla luoda opiskelijasta rautainen ja työllistyvä insinööri! Oletko sinä seuraava Konetekniikan insinööri? Pallo on sinulla!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *