Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Korkeakoululiikunta opiskelijahyvinvoinnin tukena

Ihana kevät! Lisääntynyt valon määrä piristää ja antaa energiaa, mieli on virkeä ja innostunut. Koulumatkat taittuu jo mukavammin pyörällä tai kävellen, kun tiet alkaa sulaa. Vielä ehdit hypätä mukaan myös Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden pariin!

Liikunnalla on tutkitusti paljon positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin. Opiskeluhyvinvoinnista puhuttaessa liikunnan harrastaminen edistää oppimista mm. parantamalla muistia ja keskittymiskykyä. Liikunta parantaa myös unta ja stressinsietokykyä, lisää yhteisöllisyyttä ja lievittää alakuloisuutta. Tsekkaa alla olevasta kuvasta, mihin kaikkeen liikunta vaikuttaa positiivisesti <3

Opiskelijalle edullisin ja monipuolisin vaihtoehto harrastaa liikuntaa on korkeakoululiikunnan palvelut. Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) tarjoaa vuoden liikunnat alle 50 eurolla!

Oulun korkeakoululiikunnalta löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia harrastaa. Palloilu- ja joukkuepeleistä kiinnostuneille löytyy useita erilaisia lajeja, mm. salibandyä, jääkiekkoa, lentopalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Kuntosaliharrastajat pääsevät treenaamaan kuntosaleilla ja ryhmäliikunnasta tykkäävät voivat valita monipuolisista ryhmäliikuntatunneistamme mieluisensa. Kilpailuhenkisille löytyy mukavia höntsäsarjoja pitkin vuotta eri lajeissa. Ja mikä parasta, kaikki nämä yhdellä liikuntamaksulla! Lisäksi kurssitarjonnastamme löytyy lajeja laidasta laitaan, joita pääsee edullisesti kokeilemaan. Liikuntamaksullamme saa myös hyviä alennuksia yhteistyökumppaneidemme tarjonnasta.

Meininki Oulun korkeakoululiikunnan palveluiden parissa on rentoa ja innostavaa, kynnystä mukaan tulemiselle ei ole. Kuntosaleilla tarjoamme ohjattuja tunteja, ryhmäliikuntatunneilla ja palloiluvuoroilla ohjaajat/pelivaksit ovat ottamassa osallistujia vastaan ja auttamassa alkuun. Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja liikuntapalveluiden parissa tapaakin helposti muita opiskelijoita sekä tutustuu uusiin ihmisiin.

Oulun korkeakoululiikunnan palvelut pyörivät ympäri vuoden, joten mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa. Tutustu palveluihimme tarkemmin nettisivuillamme www.oulunkorkeakoululiikunta.fi ja tule rohkeasti mukaan, lupaamme hyvää fiilistä liikunnan parissa!

Pidetään yhdessä huolta hyvinvoinnistamme. Me luomme edellytykset, olosuhteet ja palvelut liikunnan harrastamiselle – Sinä liikut 😊

Heidi Olsbo Liikuntasuunnittelija

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *