Tutkinto-ohjelman vuoden 2023 kuulumiset

Hyvää alkanutta vuotta 2024! 

Pieni vuosikooste viime vuodesta: 

Syksyllä 2023 Oamkissa aloitti opinnot päivämuoto-opiskeluna 30 röntgenhoitaja-tutkinto-opiskelijaa sekä 4 polkuopiskelijaa. 

Vuonna 2023 tutkinto-ohjelmasta valmistui 19 opiskelijaa, mikä on hieman tavallista keskiarvoa vähemmän. Paljon onnea vielä kaikille valmistuneille! Viime vuonna valmistuneet ja muutkin tutkinto-ohjelmassa tehdyt opinnäytetyöt löydät tästä Theseus-linkistä: Oamk Radiografian ja sädehoidon opinnäytteet.

Harjoitteluviikkoja vuoden aikana tehtiin kaikkiaan noin 940 kpl – kiitos kaikille harjoittelupaikoille näistä viikoista! Tutkinto-ohjelmassa oli vaihto-opiskelijoita Torinosta ja vaihtoon meiltä lähdettiin Veronaan ja Lissaboniin 

Jo olemassa olevan RADSIM-harjoittelusimulaatiotilan lisäksi valmistui syksyllä 2023 tutkinto-ohjelman käyttöön Mittlab, joka on radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelman ja Oulun yliopiston lääketieteen tekniikan ohjelman yhteinen simulaatiotila: Lääketieteellisen kuvantamisen opetus- ja testilaboratorio (Mittlab)

Syksyllä tutkinto-ohjelmassa aloitti yksi uusi lehtori, nyt lehtoreita on neljä ja heidän lisäkseen yksi yliopettaja. 

Hankkeista eBreast2-hanke päättyi elokuussa. Hanke oli tutkimusperustainen, jossa kehitettiin ja lisättiin tietoa moniammatillisesta yhteistyöstä rintasyöpää sairastavan hoitopolusta. Rintasyöpää sairastavan hoitopolun varrella työskentelee monia terveydenhuollon ammattilaisia: sairaanhoitajia, röntgenhoitajia, bioanalyytikoita sekä eri alojen lääkäreitä. Terveydenhuollon ammattilaiset tarvitsevatkin lisää tietoa muiden hoitopolun ammattilaisten tehtävistä. Optimaalisen hoidon hoitopolun onnistuminen edellyttää kattavaa ymmärrystä koko hoitoprosessista. Valmis tuotos löytyy linkin takaa: Ebreast Project site – Ebreast2 project (openaccessmaterial.com) 

Vuosi 2024 on jo vauhdikkaasti käynnissä ja opinnot jatkuvat normaalisti. Yhteishaku lähestyy!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *