Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Kesäilta, alumnit ja melontakurssi

Eräänä kauniina kesäisenä torstaina joukko rohkeita alumneja kokoontui Nokkalaan tarkoituksena tutustua melonnan alkeisiin. Vaikka ennakkoon pelättiinkin sadekuuroja, pilvet väistyivät kurssin alkaessa ja sää todellakin suosi alokkaita. Suurimmalle osalle porukasta kerta tämän lajin parissa oli ihan ensimmäinen. Kurssilla aloiteltiinkin ihan perusteista, ja varusteiden jaon jälkeen kuivaharjoittelut suoritettiin tukevasti maan kamaralla.

Kun muutamat lajin perusteet oli opiskeltu teoriassa, päästiin myös vesille testaamaan, miten se sitten käytännössä onnistuukaan…

Opimme myös, että suoraan melominen on huomattavasti hankalampaa kuin kääntyminen… Pienen harjoittelun jälkeen lajista alkoi kuitenkin päästä jyvälle ja onnistumisen tunne valtasi mielen.

Monet huomasivat seuraavana päivänä, että laji tosiaan käy liikunnasta, sillä monia lihaksia oli tullut treenattua tuossa samalla, kuin huomaamatta… Ilta kuitenkin kului nopsaan. Kiitokset kaikille mukana olleille! Toinen kurssi alumniyhdistyksen jäsenille on tarjolla vielä elokuun lopulla, katso lisää tietoa allaolevasta linkistä. Tervetuloa mukaan tutustumaan muihin alumneihin sekä melonnan saloihin!

http://www.oamk.fi/yhteistyo_ja_palvelut/alumnit/ajankohtaista/?id=24282

Sanna Savolainen alumniyhdistyksen puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *