Judith McNaught: Hellä ja katkera yö

Kaikki alkaa siitä, kun FBI tarvitsee sankarittaremme apua. Sloan Reynolds on vaatimatonta elämää elävä pikkukaupungin poliisi, jonka isän puuhia FBI haluaa tutkia. Vastahakoisesti Sloan suostuu auttamaan ja lähtee palm Beachiin esittämään tyhmää blondia seuranaan FBI-agentti Paul Richardsson. Seurapiirien säihkeessä Sloan tutustuu uudelleen perheeseensä sekä komeaan ja rikkaaseen liikemieheen, Noah Maitlandiin, joka vie häneltä jalat alta. Mies on aivan eri maailmasta kuin Sloan ja kaiken lisäksi myös FBI:n epäiltyjen listalla. Asiat mutkistuvat lisää, kun Sloanin isoisoäiti murhataan.

Hellä ja katkera yö on mukavan kevyttä luettavaa, jossa on sympaattinen sankaritar, kiinnostavia sivuhenkilöitä sekä muutamia jännittäviä hetkiä. Sopii romanttisen hömpän ystäville.

– Maija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *