Alumnit mukana opiskelijaillanvietossa

Alumnin puheenvuoro:

Oamk Alumnit ry on tarvittaessa monessa mukana ja ehdottomasti olemme mukana silloin, jos opiskelijatapahtumiin meitä pyydetään mukaan! Pääsin mukaan alumniedustajaksi 14.12.3013 kirjastopuolen opiskelijoiden illanviettoon, jossa oli lämmin tunnelma ja paikalla todella runsaslukuinen joukko osallistujia. Vaikka omasta valmistumisesta onkin 10 vuotta, kuulostivat jutut opiskelijaelämästä oikein tutuilta. Pääsin myös kertomaan alumniyhdistyksen toiminnasta tuleville alumneille.

Kiitokset, että sain olla yhdistyksen puolesta mukana ja toivottavasti vastaavia tapahtumia saadaan olla mukana toteuttamassa jatkossakin!

Sanna Savolainen,
kirjastopuolen tradenomi vuosimallia 2003

—–

Emännän puheenvuoro:

Kiitokset alumneille ja erityisesti Sanna Savolaiselle osallistumisestanne ja avustuksestanne joulukuiseen opiskelijatapahtumaamme!

Koko tapahtuma lähti alunperin kehittymään itsekkäästä toiveestani, että meillä olisi jokin kaikkien Oamkin kirjastoalan opiskelijoiden yhteinen pikkujoulu. Idea sai tukea opiskelukavereilta ja paisui hetkessä muun muassa alumnien Sannan tuella, rohkaisulla ja avustuksella neljän puhujavieraan ja 52 osallistujan suuruiseksi menestysillaksi. Söimme, joimme, opimme muun muassa alumneista, ammattiliitosta ja opiskelijakunnasta, saunoimme ja vietimme rennon illan kirjastoalan opiskelijoiden kesken. Vaikka itsekehuksi meneekin, eikä kaikki tietenkään mennyt suunnitelmien mukaan, niin olen iltaan erittäin tyytyväinen, osallistujat tuntuivat viihtyvän ja ruokaa riitti.

Iso kiitos vielä alumneille, ilman teitä tämä ei olisi toteutunut!

Terveisin illan emäntä, Asta Ojala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *