Kymmenen vuotta alumniyhdistystoimintaa Oamkissa – tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Tänä vuonna tulee täyteen kymmenen vuotta alumniyhdistystoimintaa. Tätä juhlimme 4.4.2014 ravintola Hilikussa. Juhliin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Oamkissa työskentelevät, opiskelevat sekä tietenkin myös Oamkista valmistuneet, nuo, joita alumneiksikin kutsutaan. Tarkoituksena on viettää mukava juhla hyvän ruoan ja ohjelman parissa. Juhlassa ääneen pääsevät Vuoden alumnit. Illan musiikista vastaa artisti, itsekin Oamkista valmistunut ja sittemmin the Voice of Finladista kaikelle kansalle tutuksi tullut viihdyttäjä Tanja Vähäsarja, joten luvassa on varmasti vauhdikasta menoa. Juhlien jälkeen jatkot ovat ravintola Gloriassa.

Kutsu on kahdelle, joten voit ottaa mukaan avecin. Illalliskortti sisältää kolmen ruokalajin illallisen ja alkoholillinen vaihtoehto lisäksi viinitarjoilun. Pukeutumisesta ei kannata ottaa stressiä. Jos sitä iltapukua nyt ei kaapista löydy, niin se ei ole mikään syy jäädä näistä juhlista pois. Juhlava vaatetus riittää. Tärkeintä on se, että tehdään illasta yhdessä mukava, nähdään tuttuja ja solmitaan uusia tuttavuuksia. Siis lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Oulun ammattikorkeakoulun Alumnit ry on Oamkista valmistuneiden ja siellä työskentelevien oma yhdistys, joka on toiminut vuodesta 2004. Sana alumni (lat. alumnus) tarkoittaa kasvattia tai suojattia. Nykypäivänä alumni on vakiintunut tarkoittamaan korkeakoulusta valmistunutta henkilöä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *