Esittelyssä: RadSim-simulaatioympäristö

Hyvää alkanutta vuotta kaikille Säteilevää-blogin lukijoille! Näin vuoden alkuun muutama sananen simulaatioympäristöstämme, joka on nimetty Oamkin Simlab-ympäristössä RadSim:ksi. Kuvat on otettu viime vuoden loppupuolella ja aukeavat suuremmaksi klikkaamalla.

RadSim Oamk

Radsim tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia simuloida, testata ja harjoitella turvallista lääketieteellisen säteilyn käyttöä erilaisia kuvantamismenetelmiä hyödyntäen.

röntgenhoitaja Oamk
röntgen Oamk RadSim

Simulaatiokäytössä on kaksi potilasfantomia, säteilysuojaimia, kattavat mahdollisuudet digitaaliseen kuvantamiseen ja digitaalisten röntgenkuvien laadun tarkasteluun esimerkiksi kuvanlaatu-/CDRAD-fantomilla sekä erilaisia säteilymittareita muun muassa sironneen säteilyn mittaamiseen. Myös potilasannoksen optimointia voi testata ja toteuttaa monipuolisin menetelmin.

RadSim Oamk röntgen

RadSim on tiiviisti röntgenhoitajaopiskelijoidemme käytössä, mutta simulaatio tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia  myös säteilytyöntekijöille sekä kuvantamisalan organisaatioille ja yrityksille. RadSim sijaitsee Professorintien kampuksella, Louhi-rakennuksen 3. kerroksessa.

Muut Oamkin SimLab- oppimis-, testaus- ja kehittämisympäristöt löydät täältä.

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *