Opiskelussa hyviin tilaisuuksiin kannattaa tarttua!

Tästä päivityksestä löydät kaksi tuoretta esimerkkiä, mihin kaikkeen tietotekniikan opiskelija voi päätyä mukaan koulutuksensa aikana. Taidon ääni -blogissa kerrotaan laite- ja tuotesuunnittelun opiskelijoiden dronekilpailuun rakentamasta portista. Video taas esittelee ohjelmoinnin opiskelijoiden osuutta Uusia tuotteita metsästä -hankkeeseen tehdyssä Metsämittari-sovelluksessa.

Droneportti Race of Drones Oulu -kisaan

Opiskelijat suunnittelivat vapaavalintaisella opintojaksolla rakenteen, anturitekniikan ja ohjauksen porttiin, joka oli käytössä Ouluhallissa 12.3.2019. Kisassa he varmistivat, että portti toimi oikein ja reagoi läpi lentävään droneen ääni- ja valotehosteilla.

Tietotekniikan opiskelijoiden portti loisti ja jymisi dronekisassa

Metsämittari-sovellus vaatimusmäärittelystä toimivaksi työkaluksi

Ohjelmistokehityksen ja web-ohjelmoinnin opintojaksoilla työryhmät versioivat ja työstivät Metsäkeskuksen vaatimusmäärittelyn pohjalta verkkosovelluksen, joka havainnollistaa, miten eri metsätoimijoiden tekemiset vaikuttavat toisiinsa. Valmis Metsämittari on tulossa metsäalan ammattilaisten käyttöön tänä keväänä.

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *