Kokemusta rikkaampana

Syksyn edetessä toimistolla huomaa kaksi asiaa. Aurinko ei paista koko ajan silmiin kellarin ikkunasta, sekä opiskelijakorttitilauksien kanssa ei mene enää niin paljon aikaa kuin kuukausi sitten. Muutama henkilö päivässä käy uusimassa tarran ja sporttipasseja myydään vielä, mutta alkusyksyn jäsenrekrytoinnin ja infojen pitämisen aika alkaa olla ohi.

Tämän viikon ehdoton kohokohta on omalle kohdalleni ollut Tietotekniikan koulutusohjelman sisäinen auditointi maanantaina, johon pääsin osallistumaan opiskelijajäsenenä. Sisäinen auditointi on Oulun seudun ammattikorkeakoulun kahden vuoden välein tapahtuvaa omaa sisäistä laadunvarmistusta, eli hyvien käytänteiden ja kehityskohteiden seulomista. Sisäisen auditoinnin lisäksi korkeakoulujen arviointineuvosto suorittaa ulkoisen auditoinnin kuuden vuoden välein. Viimeisin oli Oamkissa vuonna 2011.

Auditointipäivä kului mielenkiintoisen asian parissa ehkä vähän liiankin nopeasti ja seuraavaksi pohditaan mitä haastatteluista jäi käteen. Hyvät ja huonot käytänteet nivotaan yhteen ja pakettia käytetään parantamaan toimintaa tulevaisuudessa. Oltuani mukana auditoinnissa, koen olevani jälleen paremmin perillä koko Oamkin toiminnasta ja Sosiaali- ja terveysalan opiskelijana ymmärrän myös toisten yksiköiden toimintaa taas astetta paremmin.

Maanantain jälkeen on vaikea uskoa, että tästä viikosta voisi saada jotain vielä hienompaa kokemusta, mutta jaetulle ykkössijalle kohoaa toivottavasti lauantaina järjestettävä Nature trip to Liminka Bay with OSAKO -tapahtuma, jossa lähdemme sekalaisella kv-porukalla oppimaan Suomen linnustosta Liminganlahdelle. Tiedossa on informatiivista mukavaa hyvällä porukalla. Suuri kiitos kuuluukin Liminganlahdelle tästä erittäin hienosta ja sopivan poikkeavasta tapahtumamahdollisuudesta.

Ensi viikolla onkin sitten lähiopetukseton viikko, mikä tietää hieman hiljaisempaa eloa myös täällä OSAKOn toimistolla.

Lintuja bongaan.

Liminganlahdella päin.

Muuttaako ne pois?

 

Hallituksen jäsen Kiril Kotikangas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *