Liikkeessä joulun kynnyksellä

Liikkeessä joulun kynnyksellä

Kulunut vuosi Liiketalouden yksikössä sujui vauhdikkaasti. Työelämälähtöinen toiminta käynnistyi toden teolla uusien, kaikkia opiskelijoita koskevien projektiopintojen muodossa. Innoweek –  ja Innostart -opintojaksot toivat yritysyhteistyön uudelle tasolle. Opiskelijat saivat mielenkiintoisia, aitoja yrityselämän caseja purtavakseen ja yritykset uusia raikkaita ratkaisuja tuotekehitys- ja palveluhaasteisiinsa.

OGV –hankkeen myötä perustettu Business Kitchen on ylittänyt kaikki odotukset. Yhteistyö yritysten, Oulun yliopiston, Business Oulun ja muiden toimijoiden kanssa Torikadulla on saanut huomiota kotimaassa ja kansainvälisesti. Tällaiselle toiminnalle on ollut todellinen tilaus.  Toivoa toiminnan jatkumisesta tulevaisuudessakin on näköpiirissä.

Kansainvälinen vaihto yksikössämme on vilkasta ja se näkyy toiminnassa viikoittain henkilöstö- ja opettajavaihtona sekä vaihto-opiskelijoina. Kv-viikko toteutettiin marraskuussa uudella konseptilla. Yritysten edustajat kutsuttiin Business Kitcheniin Business Breakfastille kuulemaan esimerkkejä opiskelijoiden ja yritysten välisestä yhteistyöstä, harjoittelusta ja opinnäytetöistä. Esillä olivat Koodiviidakko, Balmuir ja  Mediracer.  iForum -hanke toi kansainvälisyysviikolle irlantilaisen luennoitsijan. Paula Fitzsimons on juuri palkittu Euroopan Unionissa senioriyrittäjyys –toimintamallistaan.

Opiskelijoiden opintojen etenemisen ja valmistumisen edistämiseksi on tehty kovasti työtä. Näyttääkin siltä, että olemme jälleen ottamassa loppukirin vuoden vaihteeseen mennessä. Uusi vuosi tuo uudet haasteet, mutta pystymme niistä varmasti selviytymään kuten tähänkin saakka.

Joulu tuo ansaitun tauon vilkkaaseen toimintaamme. Toivotan kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulunaikaa!

Päivi Vesala, yksikönjohtaja

Koko kirjoitus »

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *