Kirjaston maksujen verkkomaksaminen

Olethan huomannut, että Oamkin kirjaston maksuja voi maksaa myös verkossa. Verkkomaksuja on voinut maksaa Leevissä nyt vuoden verran. Viime vuonna noin 28% kirjaston kassaan maksetuista euroista maksettiin verkon kautta. 
 
Omat maksut näkyvät Leevissä oman tilin Maksut-välilehdellä.

Maksut maksetaan Paytrailin verkkomaksupalvelussa, jossa voi maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkotunnuksilla sekä Mastercard- ja Visa-luottokorteilla. Maksamaan pääsee klikkaamalla ’Siirry maksamaan’ -painiketta.

Muistathan palata maksamisen jälkeen takaisin Leeviin, jotta summa rekisteröityy kirjaston järjestelmään ja poistuu maksuistasi. Maksu poistuu Leevistä välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.

Verkkomaksujen minimaksu on 0,60 €. Verkossa maksettavaa summaa ei voi itse muuttaa. Myöhästymismaksujen maksukatto on 50 €. Jos sinulla on tätä enemmän maksuja, ota yhteyttä kirjastoon ennen maksamista.

Verkossa voi maksaa myöhästymismaksut ainoastaan palautetuista tai uusituista lainoista. Jos maksun kohdalla näkyy teksti ”Erääntynyt, ei vielä palautettu”, sitä ei voi maksaa ennen kuin laina on uusittu tai palautettu.

Tarkempaa tietoa kirjaston maksuista ja niiden kertymisestä löytyy hinnastosta.

Maksuja voi maksaa edelleen myös kirjastoissa. Kotkantien ja Teuvo Pakkalan kadun kirjastot luopuivat käteismaksuista vuoden alussa. Näissä kirjastoissa voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Kontinkankaan kirjastossa ja Oulaisten sosiaali- ja terveysalan kirjastossa otetaan vastaan myös käteismaksuja korttimaksujen lisäksi. 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *