Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

12. luukku – kirjaston joulukalenteri

Buddha pelaa golfia : alle sata annosta asennetta aikuisille

Lukemalla tämän kirjan saatat muuttaa ajatteluasi  – sekä golfista että elämästä.

Tätä kirjaa ei ole tarkoitettu pelkästään golfareille, vaan kaikille niille, jotka haluavat muuttaa suhtautumista asioihin positiivisemmaksi. Kirjassa ei kerrota miten täydellinen golflyönti lyödään, kerrata golfin etikettiä, saatikka opeteta golfin pikkutarkkoja ja moninaisia sääntöjä. Se kertoo siitä, että kuinka jokainen meistä voi tulla paremmaksi pelaajaksi, ihmiseksi tai työkaveriksi sietämällä epätäydellisyyttä ja virheiden tekemistä.

”Täydellistä ei ole olemassa. Ei täydellistä ihmistä, ei täydellistä elämää, ei täydellistä onnea tai täydellistä golfkierrosta. Golf opettaa, ettei virheitä kannata pelätä, eikä niitä voi välttää. Tärkeintä on, miten suhtaudut virheisiisi”.

Seppo Palmisen kirjoittama Buddha pelaa golfia on yksi suosituimmista golfkirjoista, mitä suomessa on julkaistu. Kirja on käännetty myös naapurimaassa Ruotsissa, missä golf-menestys ja mahdollisesti myös työilmapiiri, työasenteesta puhumattakaan on myönteisempää kuin kotimaassamme.

Suosittelen kirjaa kaikille golfareille, työntekijöille, ja elämästä nautiskelijoille, joilla on pallo hukassa (säännön 27-1 mukaisesti tai ihan muuten vain) ja haluavat muuttaa asennettaan kohti positiivisen tekemisen meininkiä.

Lähdeviite:
Seppo Palminen; Buddha pelaa golfia : alle sata annosta asennetta aikuisille. 4. p.
Helsinki : Palminen.com, 2010. ISBN 978-952-67314-1-4 (nid.)
Yhteislainaa tämä kirja Leevissä! Laita ruksi Varastokirjaston kohdalle, ja klikkaa valitse. Kirjoita hakukenttään ”buddha pelaa golfia”, ja hae.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *