Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Opintojaksopalautteella voi vaikuttaa

Oamkin opiskelijapalautejärjestelmä antaa jokaiselle opiskelijalle tasavertaiset mahdollisuudet palautteen antamiseen ja koulutuksen kehittämiseen. Opiskelijapalautejärjestelmän yksi merkittävä osa-alue on vuorovaikutteinen opintojaksopalaute. Palautteen antaminen on tärkeää, ja sitä toivotaan jokaiselta opintojaksolta.

Opintojaksopalautteen avulla opiskelijat arvioivat oman osaamisensa kehittymistä ja opettajat saavat puolestaan palautetta sisällöistä ja toteutuksesta. Palautteita hyödynnetään opintojakson kehittämisessä. Opettajat käsittelevät palautetta yhdessä opiskelijoiden kanssa, minkä lisäksi sitä käydään läpi kehityskeskusteluissa esimiesten kanssa. Opintojaksopalautetta hyödynnetään myös tutkinto-ohjelmien vertaisoppimisessa.

Oamk-podcastin Palaute-jaksossa opintojaksopalautteesta ja sen vaikutuksesta keskustelevat tietojenkäsittelyn lehtori Tuula Ijäs sekä tietotuotantopäällikkö Juha-Pekka Pihlajakoski. Millaisissa tilanteissa palaute on johtanut konkreettisiin muutoksiin? Kuuntele Oamk-podcastia Spotifyssa tai Soundcloudissa.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *