Laskuhumalaa ja hyvinvointia

OSAKOn toimistolla on ollut hiukan hektisempi viikko ensimmäisen tapahtuman johdosta. Tiistai vei valtaosan hallituksen ja työntekijöiden voimista pullien leivonnassa, johon itsekin pääsin käteni likaamaan, vaikkakin vain pienissä määrin. Keskiviikkona taas oli ohjelmassa pullien täyttöä, jossa koko OSAKOn muu henkilöstö pääsi loistamaan. Omasta mielestä itse tapahtuma oli hyvinkin onnistunut näin ensimmäiseksi tapahtumaksi. Mäki liikutti useita laskijoita ja itse allekirjoittanutkin uskaltautui mäkeen. Tuomarien lahjonta ja vähät vaatteet johtivat Haltin Kullituksen voittoon joukkuekilpailussa. Parilaskussa taas Valelääkärit voittivat itsellensä palkinnon. Ei muuta kuin seuraavasta tapahtumasta monin verroin parempi! 

Viikon kruunaa vielä aikainen herätys hyvinvointipäivää varten, keskiviikkona kahteen asti yöllä kestäneen viimeisen lipunmyyntivuoron jälkeen, joten väsymys alkaa jo tässä vaiheessa iltaa painamaan. Hyvinvointipäivässä OSAKO järjesti pienimuotoista kilpailua, johon osallistujamäärä oli suorastaan kiitettävä, hiukan yli sata henkilöä otti osaa pallonheittokilpailuun.

Eka rieha jo
laskettu on, vauhdilla
kohti seuraavaa

 

Toni Lyytikäinen

Hallituksen jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *