11. luukku: ”Et kuitenkaan usko” / Ville Haapasalo

Ville Haapasalon ”Et kuitenkaan usko” on vuorotellen hervottoman hauska, absurdi ja paikoin ahdistavakin, se valottaa lisäksi mielenkiintoisella tavalla aikoja, jolloin Neuvostoliitto hajosi. Haapasalo on merkitty teoksen päätekijäksi, haastattelijan roolissa on oululaisille kotoisa Kauko Röyhkä sekä valokuvaajana Juha Metso. Valokuvat olivatkin erittäin mielenkiintoista antia.

Haapasalo on aiemmin kertonut hypänneensä väärään junaan, kun häneltä on tiedusteltu syytä opintoihin Pietarissa. Kirjassa kerrotaan nyt hieman tarkemmin niistä syistä, miksi hän valitsi näyttelijäopinnot nimenomaan Neuvostoliitossa. Kirjasta käy myös ilmi, kuinka Ville selvitti opintonsa (hän ei maahan tullessaan osannut venäjää) ja miten hänestä tuli lopulta itäisen naapurimaamme superjulkkis. Maineikas Forbes-talouslehti on kuulemma rankannut Ville Haapasalon Venäjän ”kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi”. Jos joulun tienoon normiriemu kyllästyttää, tartupa tähän kirjaan!

”Et kuitenkaan usko” Leevissä >>

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *