Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Uusi vuosi, uusi osakeyhtiö, uusi leima

Uusi vuosi, uusi osakeyhtiö, uusi leima

Vuosi 2014 on polkaistu käyntiin. Vuosi alkaakin jännittävissä merkeissä, sillä meidänkin korkeakoulumme muuttui osakeyhtiöksi vuoden vaihteessa. Kirjaston toiminnot jatkuvat osakeyhtiömuotoisessa Oamkissa tietysti ennallaan, eli kirjastotoimipisteet ovat auki normaalisti ja niiden aineistoja varataan, lainataan ja uusitaan kuten aina ennenkin.

Kirjaston osalta tänä vuonna on luvassa muitakin ehkä loppukäyttäjälle hieman näkyvämpiä muutoksia. Otamme käyttöön kaksi uutta verkkopalvelualustaa: LibGuides ja Oamkin oma Finna-näkymä, joiden avulla toivomme, että erityisesti kirjaston e-aineistot ovat jatkossa helpommin käytettävissä sekä opiskelijoille että henkilökunnalle. Molempia käyttöliittymiä rakennetaan parasta aikaa, ja ne tullaan testaamaan kevään aikana perusteellisesti ennen käyttöönottoa. Tiedotamme asiasta lisää, kunhan kehitystyö on vähän pidemmällä.

Omassa arjessani konkreettisin muutos vielä toistaiseksi lienee kuitenkin kirjaston uusi leimasin, jolla leimataan esimerkiksi saapuvat sanoma- ja aikakauslehdet. Eikö ole hieno!

Koko kirjoitus »

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *