Kansainvälistä!

Helou!

Viime viikolla koulullamme vietettiin kansainvälisyysviikkoa ja koulu kuhisi ulkomaalaisia opettajia jotka olivat tulleet tutustumaan kouluumme ja luennoimaan meille. Tykkäsin tosi paljon luennoista ja jaksoinkin kuunnella ihan koko ajan! Aiheina luennoilla oli mm. saksalainen sika- ja lammastalous, valkoinen bioteknologia (ompa tyhmä suomennos.. :D) ja unkarilaiset yrtit. Ja yksi luento käsitteli myrkkyjä.

Kävimme myös palaverin yksi päivä koskien meidän Tsekin IP kurssia! Oon ollu innoissani jo vaikka kuinka kauan mutta lisätieto sai meidän porukan aika kärsimättömäksi. Kurssin aiheena on eco agritourism ja pääsemme mm. vierailemaan luomutiloilla jossa on maatilamatkailua, maistelemaan viinejä ja syömään lintumakkaraa!  Kurssi järjestetään Brno:ssa (googletelkaa halutessanne) ja kuvat sieltä olivat uskomattomia. Herra esitteli meille kurssin sisältöä on meidän yhteyshenkilö tsekin päässä ja tyyppi vaikutti super mukavalta ja uskon että he ottavat meidät innolla vastaan eikä tule olemaan tylsää. IP kurssista vielä tarkemmin sen verran että niitä järjestetään meidän koulussa useamman kerran vuodessa yhteistyökoulujen kanssa ja on opintopisteiden arvoinen homma. Itse menen toukokuun lopussa järjestettävälle kurssille joka kestää kaksi viikkoa enkä malta odottaa! Jospa keskieuroopan porukka sais peräpohjolan suomalaisenkin ottamaan hieman rennommin!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *