Kiitosmässäilyä

Meikän eka kiitospäivä! Oli ja meni!

26. päivä juhlittiin kiitospäivää. Oikeastaan otimme kämppäkavereiden kanssa varaslähdön. Reilu viikko sitten japanilaisille vaihtareille englantia opettava kaveri järjesti kiitospäivän ryhmälleen meidän luona. Oikean juhlapäivän koitettua kampuksella tarjoiltiin ilmainen ateria, aika mahtavaa! Olisin voinut ottaa pari kuvaa tapahtuneesta, mutta eipä käynyt nälkäisenä mielessä. Perunamuusit, papupaistokset, mac&cheese, maissileivät… No ei unohdeta sitä kalkkunaa. Eikä varsinkaan kurpitsapiirasta! Tuli joulumässäilyt mieleen, syöminen on siis selvästikin pitkälti koko juhlapäivän tarkoitus. Ja siinä syödessä tiedostetaan homman jälkeinen kooma. Paljon päiväunia. Niitä tulee kyllä otettua ilman mättöäkin, on jo niin pimeää. Päivänvalosta voi nauttia sen muutaman tunnin vuorokaudessa. Ei siis mikään uusi juttu Suomesta tulevalle, mutta joka vuosi se tulee kuin muka yllätyksenä. ”Ai tämmöstä tää pimeys oliki…”

No mutta kunhan mielessä paistaa niin ei tarvitse auringon perään kitistä… Yes?

Kiitosmässäilyä
Kiitosmässäilyä

Kolme viikkoa jäljellä. Kaksi kurssia viidestä on jo oikeastaan taputeltu. Viimeisellä viikolla ei onnekseni ole isompaa loppukoehässäkkää. Jäljellä olevista kursseista kahdesta tulee olemaan viimeiset kokeet. Tästä opiskelijakämpästä on lähdettävä 20.12. Mutta Suomeen laskeudun vasta tammikuun puolessavälissä. Viimeiselle kuukaudelle on siis jo suunnitelmat tehty, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää…

Kiinnostavampaa on nyt tämä: sarjassamme only in America… kuva alla.

Kiitosmässäilyä

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *