Uusi jakso, viimeisiä viedään!

Tässä viikko sitten kun alkoi viimeinen tän kevätlukukauden jakso, niin huomasin, että minulla alkaa kurssit olla aikalailla kasassa! Kaikki pakolliset on suoritettu ja vapaastivalittavia vain jokunen jäljellä! 🙂 Niin se aika vierähtää. Opinnäytetyö häämöttää edessä, mutta vielä ei ole edes varmaa aihetta saatu! Pientä ressiä pukkaa! 😀 No ei ees pahasti pukkaa. Vielähän tässä on aikaa.

Olen lähdössä Afrikkaan, Namibiaan vaihtoon ens syksyksi! Tarkoitus olis puoli vuotta siellä viettää aikaa opiskelun merkeissä, eli kyseessä on siis ihan opiskeluvaihto – ei työharjoittelu! Hakupaperit on lähetetty Namibiaan, muttei vielä ainakaan ole  tullut takaisin paperit, eli vielä ei oo 100% varmaa se lähtö.. ainahan sieltä voidaan sanoa, ettei vaihto-opiskelijoita tänä vuonna oteta! Mutta en usko, että niin käy! Silti odotan innolla millon vastaus tulee, niin voi alkaa suunnittelemaan lähtöä enemmän!

Nyt vielä loppurutistus kevään opinnoissa! Pieneläimet,  Toimintaympäristö ja kehittäminen (viimejakson hevoskurssiin liittyvä) Luonnonkasveista tuotteiksi ja Virkistysalueet ovat minun tällä hetkellä menevät kurssini. Pieneläimet toivon, että saan hyväksiluettua aikaisempien opiskelujeni kautta. Olenhan Koivikosta (OSAO Muhos) valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2010! 🙂

Palataan ja pidetään kevättä rinnassa! 😉 Mä pidän ainaki!

Tässä teille kuva minusta! Istun luennolla ja laitan huulikiillettä kevään kunniaksi! 😉

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *