Minusta tulee agrologi!

Heissuli vei!

Minä olen Katriina eli tutummin Kattis! Olen kolmannen vuoden agrologiopiskelija ja täysin oululainen. Olen kotoisin kaupungista, eikä minulla näin ollen ole omaa tilaa tai muuta, mutta lapsuudessa olen viettänyt aikaa paljon maalla mummolassa ja serkuilla!

Olen käynyt kouluni OSAO:n Muhoksen Koivikossa ja valmistuin siis eläintenhoitajaksi vuonna 2010. Sitä ennen olen valmistunut Madetojan musiikkilukiosta, eli kouluja on tullut käytyä! 😀  Vielä Koivikkoon mennessä olin kiinnostunut pieneläimistä, mutta kun näin ja tutustuin lehmiin, jäivät pieneläimet sen siliän tien!

Olen erittäin iloinen ja positiivinen ihminen, joten myös tätä opiskeluelämää minä rakastan! Musta tuntuu, että oon saanu tosi hyviä kavereita täällä ja meidän koulun ilmapiiri on huikee! Opet on kivoja ja varsinki koulukavereilta saa tosi paljon jeesiä opiskeluun liittyvissä  asioissa. Kiva huomata, että on tavallaan täysin toinen elämä täällä koulussa ja sitten kotona.

Hei ja niin, mä lähdin opiskelemaan agrologiksi, koska mielestäni parempaa alaa ei ole! Maatalous on yksi suurimmista ympäristöongelmien aiheuttajista ja siltikään maatalalous ei voi loppua koskaan! Haluan siis olla vaikuttamassa tulevaisuuden ruuantuotantoon, sillä elämme mielestäni käännekohdassa. Kohta pitää tapahtua muutoksia, sillä eihän ruuantuotanto voi tällälailla jatkua. Tässä lähinnä ajattelen siis eläinten julmaa kohtelua ja ilmastonmuutoksen lisääntymistä!

Mutta mä palailen tässä uudelleen asiaan ja tässäpä on kuva minusta Koivikossa vanhassa…. öö minkähän merkkinen tuo traktori nyt olikaan..! 😀

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *